Morphological characteristics, extracellular and intrcellular protein and enzyme patterns of five Aspergillus species

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000322628/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
39 (2001), 4 ; str. 333-340
Glavni autor: Jernejc, Katarina (-)
Ostali autori: Cimerman, Aleksa (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01116caa a2200325 ir4500
001 NSK01000322628
003 HR-ZaNSK
005 20070626121941.0
008 020806s2001 ci ||| ||eng
015 |a HP01-5850  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)322977 
035 |9 (HR-ZaNSK)420806047 
035 |a (HR-ZaNSK)000322628 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 582.28:576.31 
080 |a 576.32:577.112]582.28 
100 1 |a Jernejc, Katarina 
245 1 0 |a Morphological characteristics, extracellular and intrcellular protein and enzyme patterns of five Aspergillus species /  |c Katarina Jernejc and Aleksa Cimerman. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 27 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Plijesni  |x Morfologija  |2 nskps 
650 7 |a Plijesni  |x Biokemija  |2 nskps 
700 1 |a Cimerman, Aleksa 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 39 (2001), 4 ; str. 333-340  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
932 |a da 
981 |p CRO  |z B11/01 
998 |a rado0208  |a itep0301  |c mero040603  |c bpkp041022 
886 0 |2 unimarc  |b 00891naa2 2200253 450