Horvat, D. (2001). Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat.
Chicago stil citiranjaHorvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.
MLA stil citiranjaHorvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.