APA stil citiranja

Horvat, D. (2001). Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat.

Chicago stil citiranja

Horvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.

MLA stil citiranja

Horvat, Daniela. Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Utjecaj visokomolekularnih podjedinica glutenina (HMW) na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : magistarski rad. Zagreb: D. Horvat, 2001.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.