|
|
|
|
LEADER |
00998cam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000411013 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20230130100859.0 |
008 |
840508s1983 yu ad 000 0 scc |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)411584
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)110425015
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000411013
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a scc
|
044 |
|
|
|a yu
|b V
|
080 |
|
|
|a 637.5
|
084 |
|
|
|a 396
|q HR-ZaNSK
|
100 |
1 |
|
|a Joksimović, Jaroslav
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvalitet i prerada mesa u domaćinstvu :
|b [vrste i kategorije, kvalitet, spremanje jela, prerada] /
|c Jaroslav Joksimović, Zorica Joksimović.
|
260 |
|
|
|a Beograd :
|b Nolit,
|c 1983.
|e (Subotica :
|f Birografika)
|
300 |
|
|
|a 151 str. :
|b ilustr. ;
|c 21 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Poljoprivredna literatura
|
500 |
|
|
|a Podnaslovi preuzeti s omota
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 148
|
700 |
1 |
|
|a Joksimović, Zorica
|
998 |
|
|
|p arui2301
|
852 |
4 |
|
|j 560.026
|
876 |
|
|
|e O
|a 1234/84
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00763cam2 2200241 450
|