Petravić, V. (2001). Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina: Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina : magistarski rad. Zagreb: V. Petravić.
Chicago stil citiranjaPetravić, Vlatka. Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina: Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina : magistarski rad. Zagreb: V. Petravić, 2001.
MLA stil citiranjaPetravić, Vlatka. Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina: Istraživanje fermentacijske sposobnosti i tehnoloških svojstava vinskih kvasaca izoliranih s grožđa sorte Cabernet sauvignon i Chardonnay i njihov utjecaj na sekundarnu aromu vina : magistarski rad. Zagreb: V. Petravić, 2001.