Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000503019/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Znanstveni glasnik (2002), 11 ; str. 97-105 |
Glavni autor: | Bogut, Ivan (-) |
Ostali autori: | Rastija, Tomo (-), Ivanković, Stanko, agronom, Ivanković, Marko, Pavličević, Jerko |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Bogut, I., Rastija, T., Ivanković, S., Ivanković, M., & Pavličević, J. (2002). Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi: Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi. Znanstveni glasnik, p. 1.
Chicago stil citiranjaBogut, Ivan, Tomo Rastija, Stanko Ivanković, Marko Ivanković, and Jerko Pavličević. "Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi: Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi." 2002: 1.
MLA stil citiranjaBogut, Ivan, et al. "Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi: Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi." 2002: 1.