Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000503019/Similar
Matična publikacija: Znanstveni glasnik
(2002), 11 ; str. 97-105
Glavni autor: Bogut, Ivan (-)
Ostali autori: Rastija, Tomo (-), Ivanković, Stanko, agronom, Ivanković, Marko, Pavličević, Jerko
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Bogut, I., Rastija, T., Ivanković, S., Ivanković, M., & Pavličević, J. (2002). Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi: Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi. Znanstveni glasnik, p. 1.

Chicago stil citiranja

Bogut, Ivan, Tomo Rastija, Stanko Ivanković, Marko Ivanković, and Jerko Pavličević. "Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi: Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi." 2002: 1.

MLA stil citiranja

Bogut, Ivan, et al. "Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi: Učinkovitost primjene aroma u hranidbi odbite prasadi." 2002: 1.