Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000530935/Similar
Matična publikacija: Krmiva
45 (2003), 4 ; str. 219-233
Glavni autor: Crnkić, Ćazim (-)
Ostali autori: Muratović, Salko (-), Piplica, Slavica, Alić, Bedrija, Alibegović-Zečić, Fahira, Memišević, Mirsad
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Crnkić, Ć., Muratović, S., Piplica, S., Alić, B., Alibegović-Zečić, F., & Memišević, M. (2003). Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji: Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji. Krmiva, p. 5.

Chicago stil citiranja

Crnkić, Ćazim, Salko Muratović, Slavica Piplica, Bedrija Alić, Fahira Alibegović-Zečić, and Mirsad Memišević. "Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji: Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji." 2003: 5.

MLA stil citiranja

Crnkić, Ćazim, et al. "Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji: Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji." 2003: 5.