Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000530935/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Krmiva 45 (2003), 4 ; str. 219-233 |
Glavni autor: | Crnkić, Ćazim (-) |
Ostali autori: | Muratović, Salko (-), Piplica, Slavica, Alić, Bedrija, Alibegović-Zečić, Fahira, Memišević, Mirsad |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Crnkić, Ć., Muratović, S., Piplica, S., Alić, B., Alibegović-Zečić, F., & Memišević, M. (2003). Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji: Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji. Krmiva, p. 5.
Chicago stil citiranjaCrnkić, Ćazim, Salko Muratović, Slavica Piplica, Bedrija Alić, Fahira Alibegović-Zečić, and Mirsad Memišević. "Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji: Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji." 2003: 5.
MLA stil citiranjaCrnkić, Ćazim, et al. "Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji: Kationsko-anionska razlika obroka zasušenih krava i njen utjecaj na proizvodnju mlijeka u ranoj laktaciji." 2003: 5.