Horvat, D. (2005). Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : disertacija = Daniela Horvat. Osijek: Poljoprivredni institut.
Chicago stil citiranjaHorvat, Daniela. Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : disertacija = Daniela Horvat. Osijek: Poljoprivredni institut, 2005.
MLA stil citiranjaHorvat, Daniela. Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice: Kvantifikacija bjelančevina glutena RP-HPLC metodom i procjena njihovog utjecaja na pekarsku kakvoću OS kultivara pšenice : disertacija = Daniela Horvat. Osijek: Poljoprivredni institut, 2005.