|
|
|
|
LEADER |
01120caa a2200325 ir4500 |
001 |
NSK01000567989 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070920132018.0 |
008 |
050613s2004 ci ||| ||eng |
015 |
|
|
|a HP04-2663
|2 HR
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)568967
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)450613148
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000567989
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
080 |
|
|
|a 636.2.034
|
080 |
|
|
|a 637.12
|
100 |
1 |
|
|a Gritsayenko, V. I.
|
245 |
1 |
4 |
|a The hygiene condition to increase milk quality /
|c V. I. Gritsayenko, N. V. Cherny, L. V. Gusinja.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 5. znanstveno stručni skup "Pouzdan put do zdravlja životinja, ljudi i njihova okoliša", Mali Lošinj, 5.-8.5.2004.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 3 jed
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
650 |
|
7 |
|a Mlijeko
|x Higijenska ispravnost
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Cherny, N. V.
|
700 |
1 |
|
|a Gusinja, L. V.
|
773 |
0 |
|
|t Stočarstvo (Zagreb)
|x 0351-0832
|g 58 (2004), 2 ; str. 123-128
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013792
|
981 |
|
|
|p CRO
|z B4/04
|
998 |
|
|
|a rado0506
|a dimp0506
|c dbro050728
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00924iaa2 2200265 450
|