Zdravstvena ispravnost hrane uz primjenu HACCP metode u restoranima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000580207/Details
Glavni autor: Humar, Goran (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : G. Humar, 2004.
LEADER 01051nam a2200313 i 4500
001 NSK01000580207
003 HR-ZaNSK
005 20060406154200.1
008 051013s2004 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)581233 
035 |9 (HR-ZaNSK)451013123 
035 |a (HR-ZaNSK)000580207 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 614.31:64.024](043.2) 
100 1 |a Humar, Goran 
245 1 0 |a Zdravstvena ispravnost hrane uz primjenu HACCP metode u restoranima :  |b magistarski rad /  |c Goran Humar. 
260 |a Zagreb :  |b G. Humar,  |c 2004.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 162 lista :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Visoka škola za sigurnost na radu s pravom javnosti 
502 |a Vis. šk. za sig. na radu, Zagreb, 2004 
504 |a Bibliografija: listovi 155-159 
504 |a Summary 
981 |p CRO  |r HRB2004 
998 |n DCR  |c bsto060406 
852 4 |j DCR-ZG-450/05 
876 |e DCR  |a 450/2005 
886 0 |2 unimarc  |b 00849iam0 2200253 450