Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele"

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000620763/Similar
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
59 (2005), 4 ; str. 243-252
Glavni autor: Knežević, Mladen, agronom (-)
Ostali autori: Perčulija, Goran (-), Bošnjak, Krešimir, Vranić, Marina, Leto, Josip, Kutnjak, Hrvoje
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Knežević, M., Perčulija, G., Bošnjak, K., Vranić, M., Leto, J., & Kutnjak, H. (2005). Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele": Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele". Stočarstvo (Zagreb), p. 9.

Chicago stil citiranja

Knežević, Mladen, Goran Perčulija, Krešimir Bošnjak, Marina Vranić, Josip Leto, and Hrvoje Kutnjak. "Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele": Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele"." 2005: 9.

MLA stil citiranja

Knežević, Mladen, et al. "Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele": Utjecaj arome citrus-komorača na dnevnu konzumaciju jabučne komine u hranidbi krava u suhostaju u sustavu "krava-tele"." 2005: 9.