|
|
|
|
LEADER |
00975caa a2200289 ir4500 |
001 |
NSK01000621016 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070306122143.0 |
007 |
ta |
008 |
061221s2005 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)622270
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000621016
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 637.5'62(497.5)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Jakopović, Ivan,
|c agronom
|
245 |
1 |
0 |
|a Čimbenici koji određuju izbor sustava proizvodnje goveđeg mesa /
|c Ivan Jakopović, Mirna Dadić, Marina Šubaša.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 2. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj", Vinkovci, 2005
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 9jed
|
650 |
|
7 |
|a Goveđe meso
|z Hrvatska
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Dadić, Mirna
|
700 |
1 |
|
|a Šubaša, Marina
|
773 |
0 |
|
|t Stočarstvo (Zagreb)
|x 0351-0832
|g 59 (2005), 6 ; str. 451-463
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013792
|
981 |
|
|
|b B13/05
|p CRO
|
998 |
|
|
|a iteo0612
|a tomp0701
|