|
|
|
|
LEADER |
01031cam a2200241 i 4500 |
001 |
NSK01000622443 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20070123090842.0 |
008 |
070116s2006 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)623713
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000622443
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 664.933:614.31](043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Uršulin-Trstenjak, Natalija
|
245 |
1 |
0 |
|a Analiza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda :
|b magistarski rad /
|c Natalija Uršulin-Trstenjak.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b N. Uršulin-Trstenjak ,
|c 2006.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 128 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2006
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 120-128
|
504 |
|
|
|a Summary: Hazard analysis and system of ensuring appropriate health levels of semi-durable sausage products
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2006
|