Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000630212/Similar
Glavni autor: Kužir, Snježana (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : S. Kužir, 2006.
Predmet:

APA stil citiranja

Kužir, S. (2006). Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba: Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba : disertacija. Zagreb: S. Kužir.

Chicago stil citiranja

Kužir, Snježana. Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba: Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba : disertacija. Zagreb: S. Kužir, 2006.

MLA stil citiranja

Kužir, Snježana. Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba: Utjecaj načina uzimanja hrane na morfofunkcionalna svojstva kostiju čeljusnog luka slatkovodnih riba : disertacija. Zagreb: S. Kužir, 2006.