|
|
|
|
LEADER |
01069cam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000639267 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170116125227.0 |
007 |
ta |
008 |
070710s2006 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)640988
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000639267
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 338.48(497.5-3Istra)(043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Radosavljević, Vlasta
|
245 |
1 |
0 |
|a Potencijali autentične enogastronomije Istre u kreiranju kvalitetne turističke ponude :
|b magistarski znanstveni rad /
|c Vlasta Radosavljević ; [mentor Jadranka Varljen].
|
260 |
|
|
|a Opatija :
|b V. Radosavljević,
|c 2006.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 122 lista :
|b graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Opatiji
|
502 |
|
|
|a Fak. za tur. i hotel. menadž., Opatija, 2006.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 116-120; bibliografske bilješke uz tekst
|
504 |
|
|
|a Summary
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2006
|
998 |
|
|
|m vško0707
|