Potencijali autentične enogastronomije Istre u kreiranju kvalitetne turističke ponude

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000639267/Details
Glavni autor: Radosavljević, Vlasta (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Opatija : V. Radosavljević, 2006.
LEADER 01069cam a2200265 i 4500
001 NSK01000639267
003 HR-ZaNSK
005 20170116125227.0
007 ta
008 070710s2006 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)640988 
035 |a (HR-ZaNSK)000639267 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 338.48(497.5-3Istra)(043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Radosavljević, Vlasta 
245 1 0 |a Potencijali autentične enogastronomije Istre u kreiranju kvalitetne turističke ponude :  |b magistarski znanstveni rad /  |c Vlasta Radosavljević ; [mentor Jadranka Varljen]. 
260 |a Opatija :  |b V. Radosavljević,  |c 2006.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 122 lista :  |b graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za turistički i hotelski menadžment u Opatiji 
502 |a Fak. za tur. i hotel. menadž., Opatija, 2006. 
504 |a Bibliografija: listovi 116-120; bibliografske bilješke uz tekst 
504 |a Summary 
981 |p CRO  |r HRB2006 
998 |m vško0707