Phonelic content of blends of Tempranillo with Graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in Spain

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000661101/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
44 (2006), 4 ; str. 507-513
Glavni autor: Monagas, Maria (-)
Ostali autori: Nunez, Veronika (-), Bartolome, Begona, Gomez-Cordoves, Carmen
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01135caa a2200301 ir4500
001 NSK01000661101
003 HR-ZaNSK
005 20220713102347.0
007 ta
008 080403s2006 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)663279 
035 |a (HR-ZaNSK)000661101 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
080 |a 663.2:547.56  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Monagas, Maria 
245 1 0 |a Phonelic content of blends of Tempranillo with Graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in Spain /  |c Maria Monagas, Veronica Nunez, Begona Bartolome and Carmen Gomez-Cordoves. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 44 jed 
650 7 |a Vino i vinarstvo  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Fenolne kiseline  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vino i vinarstvo  |z Španjolska  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Nunez, Veronika 
700 1 |a Bartolome, Begona 
700 1 |a Gomez-Cordoves, Carmen 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 44 (2006), 4 ; str. 507-513  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B12/06 
998 |a dalo080403  |a radp080502  |c mzoo101116  |c sdii2207