|
|
|
|
LEADER |
00999cam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000670881 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20080910144319.0 |
007 |
ta |
008 |
080710s2008 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)673204
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000670881
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 614.3:664.9](043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pinter, Nino
|
245 |
1 |
0 |
|a Higijenski pokazatelji mesnih i ribljih konzervi namjenjenih za oružane snage Republike Hrvatske :
|b magistarski rad /
|c Nino Pinter ; [mentor Lidija Kozačinski].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b N. Pinter,
|c 2008.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 187 str. :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet
|
502 |
|
|
|a Vet. fak., Zagreb, 2008.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 147-150
|
504 |
|
|
|a Summary: Hygienic indicators of tinned meat and fish aimed for Croatian army
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2008
|
998 |
|
|
|m vško0807
|