Higijenski pokazatelji mesnih i ribljih konzervi namjenjenih za oružane snage Republike Hrvatske

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000670881/Details
Glavni autor: Pinter, Nino (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : N. Pinter, 2008.
LEADER 00999cam a2200265 i 4500
001 NSK01000670881
003 HR-ZaNSK
005 20080910144319.0
007 ta
008 080710s2008 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)673204 
035 |a (HR-ZaNSK)000670881 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 614.3:664.9](043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pinter, Nino 
245 1 0 |a Higijenski pokazatelji mesnih i ribljih konzervi namjenjenih za oružane snage Republike Hrvatske :  |b magistarski rad /  |c Nino Pinter ; [mentor Lidija Kozačinski]. 
260 |a Zagreb :  |b N. Pinter,  |c 2008.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 187 str. :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet 
502 |a Vet. fak., Zagreb, 2008. 
504 |a Bibliografija: str. 147-150 
504 |a Summary: Hygienic indicators of tinned meat and fish aimed for Croatian army 
981 |p CRO  |r HRB2008 
998 |m vško0807