Formation of edible soybean and soybean-complex protein films by a cross-linking treatment with a new Streptomyces transglutaminase
Soybean protein isolate (SPI) was used in the investigation of the formation of edible protein films through an enzymatic cross-linking method with a purified microbial transglutaminase (MTG) produced from a new effective strain Streptomyces sp. WZFF.L-M1 preserved in our laboratory, followed by the...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691574 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 381-388 |
Glavni autor: | Su, Guocheng (-) |
Ostali autori: | Cai, Huinong (-), Zhou, Changyi, Wang, Zhang |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: