Formation of edible soybean and soybean-complex protein films by a cross-linking treatment with a new Streptomyces transglutaminase

Soybean protein isolate (SPI) was used in the investigation of the formation of edible protein films through an enzymatic cross-linking method with a purified microbial transglutaminase (MTG) produced from a new effective strain Streptomyces sp. WZFF.L-M1 preserved in our laboratory, followed by the...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691574
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 381-388
Glavni autor: Su, Guocheng (-)
Ostali autori: Cai, Huinong (-), Zhou, Changyi, Wang, Zhang
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija