Effect of extrusion on the phenolic composition and antioxidant activity of dry beans of Phaseolus vulgaris L.
The phenolic composition of dry beans and extrudates was investigated to evaluate the effect of extrusion process on their antioxidant activity. Myricetin, quercetin, kaempferol, cyanidin, chlorogenic acid, caffeic acid, ferulic acid and p-coumaric acid were identified in raw and processed bean seed...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000693525 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 2 ; str. 139-146 |
Glavni autor: | Korus, Jaroslaw (-) |
Ostali autori: | Gumul, Dorota (-), Czechowska, Kamila |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: