Examination of quality and hygienic correctness of the by-products obtained in manufacturing tomatoes, peppers and grapes

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000696829/Details
Matična publikacija: Krmiva
49 (2007), 4 ; str. 221-229
Glavni autor: Cilev, Goce (-)
Ostali autori: Sinovec, Zlatan (-), Palashevski, B., Gjorgjievski, Srećko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01093caa a2200337 ir4500
001 NSK01000696829
003 HR-ZaNSK
005 20151222122506.0
007 ta
008 090408s2007 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)699321 
035 |a (HR-ZaNSK)000696829 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
080 |a 614  |2 MRF 1998. 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Cilev, Goce 
245 1 0 |a Examination of quality and hygienic correctness of the by-products obtained in manufacturing tomatoes, peppers and grapes /  |c Goce Cilev, Zlatan Sinovec, B. Palashevski, Srecko Gjorgijevski. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 38 jed 
504 |a Sažetak 
653 |a Povrće  |a Prerada 
653 |a Povrće  |a Higijensko-sanitarno gledište 
653 5 |a Makedonija 
700 1 |a Sinovec, Zlatan 
700 1 |a Palashevski, B. 
700 1 |a Gjorgjievski, Srećko 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 49 (2007), 4 ; str. 221-229  |w nsk.(HR-ZaNSK)000007092 
981 |b B16/07  |p CRO 
998 |a iteo090408  |c rpeo120209