Toxicity of aromatic ketone to yeast cell and improvement of the asymmetric reduction of aromatic ketone catalyzed by yeast cell with the introduction of resin adsorption

Sažetak: Asimetrična redukcija prokiralnih aromatskih ketona, katalizirana stanicama kvasca, obećavajuća je metoda proizvodnje enantiomerno čistih aromatskih alkohola, no iskorištenje reakcije ne zadovoljava današnje potrebe. U radu je utvrđena toksičnost aromatskih ketona i alkohola za stanice kvas...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716846
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 322-327
Glavni autor: Yang, Zhong-Hua (-)
Ostali autori: Zeng, Rong, kemičar (-), Chang, Xu, Li, Xuan-Ke, Wang, Guang-Hui
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology