Toxicity of aromatic ketone to yeast cell and improvement of the asymmetric reduction of aromatic ketone catalyzed by yeast cell with the introduction of resin adsorption
Sažetak: Asimetrična redukcija prokiralnih aromatskih ketona, katalizirana stanicama kvasca, obećavajuća je metoda proizvodnje enantiomerno čistih aromatskih alkohola, no iskorištenje reakcije ne zadovoljava današnje potrebe. U radu je utvrđena toksičnost aromatskih ketona i alkohola za stanice kvas...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716846 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 3 ; str. 322-327 |
Glavni autor: | Yang, Zhong-Hua (-) |
Ostali autori: | Zeng, Rong, kemičar (-), Chang, Xu, Li, Xuan-Ke, Wang, Guang-Hui |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: