Benković, M., Kos, B., Tonković, K., Leboš Pavunc, A., Šušković, J., & Gregurek, L. (2008). Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta: Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta. Mljekarstvo, p. 8.
Chicago stil citiranjaBenković, Maja, Blaženka Kos, Katarina Tonković, Andreja Leboš Pavunc, Jagoda Šušković, and Ljerka Gregurek. "Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta: Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." 2008: 8.
MLA stil citiranjaBenković, Maja, et al. "Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta: Utjecaj probiotičkog soja Bifidobacterium animals subsp. lactis LAFTI B94, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." 2008: 8.