APA stil citiranja

Škrabal, S. (2009). Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal.

Chicago stil citiranja

Škrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.

MLA stil citiranja

Škrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.