Škrabal, S. (2009). Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal.
Chicago stil citiranjaŠkrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.
MLA stil citiranjaŠkrabal, Svjetlana. Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada: Utjecaj sastojaka na reološko ponašanje čokoladnih masti i stabilnost čokolada [Elektronička građa] : doktorski rad. Osijek: S. Škrabal, 2009.