Improvement of ethanol fermentation of corn semolina hydrolyzates with immobilized yeast by medium supplementation

Summary:The possibilities of improving ethanol fermentation of enzymatically obtained corn semolina hydrolyzates with alginate-immobilized yeast Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus by medium supplementation with mineral salts as sources of magnesium, zinc, calcium and copper ions, and vitamin...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000735949
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 1 ; str. 83-89
Glavni autor: Nikolić, Svetlana, biotehnologinja (-)
Ostali autori: Mojović, Ljiljana V. (-), Pejin, Dušanka, Rakin, Marica, Vučurović, Vesna
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology