Microbial cellulose

Summary: Bacterial cellulose, an exopolysaccharide produced by some bacteria, has unique structural and mechanical properties and is highly pure as compared to plant cellulose. This article presents a critical review of the available information on the bacterial cellulose with special emphasis on it...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736210
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 2 ; str. 107-124
Glavni autor: Chawla, Prashant (-)
Ostali autori: Bajaj, Ishwar B. (-), Survase, Shrikant A., Singhal, Rekha S.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology