Bursać Kovačević, D. (2010). Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode: Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode : disertacija. Zagreb: D. Bursać Kovačević.
Chicago stil citiranjaBursać Kovačević, Danijela. Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode: Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode : disertacija. Zagreb: D. Bursać Kovačević, 2010.
MLA stil citiranjaBursać Kovačević, Danijela. Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode: Utjecaj sorte, uzgoja i prerade na stabilnost polifenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet jagode : disertacija. Zagreb: D. Bursać Kovačević, 2010.