Boban, N. (2010). Antimikrobni učinci derivata intaktnog vina i termički obrađenog vina na hranom prenosive vrste Salmonella enterica i Escherichia coli: Antimikrobni učinci derivata intaktnog vina i termički obrađenog vina na hranom prenosive vrste Salmonella enterica i Escherichia coli : doktorska disertacija. Split: N. Boban.
Chicago stil citiranjaBoban, Nataša. Antimikrobni učinci derivata intaktnog vina i termički obrađenog vina na hranom prenosive vrste Salmonella enterica i Escherichia coli: Antimikrobni učinci derivata intaktnog vina i termički obrađenog vina na hranom prenosive vrste Salmonella enterica i Escherichia coli : doktorska disertacija. Split: N. Boban, 2010.
MLA stil citiranjaBoban, Nataša. Antimikrobni učinci derivata intaktnog vina i termički obrađenog vina na hranom prenosive vrste Salmonella enterica i Escherichia coli: Antimikrobni učinci derivata intaktnog vina i termički obrađenog vina na hranom prenosive vrste Salmonella enterica i Escherichia coli : doktorska disertacija. Split: N. Boban, 2010.