Pozderović, A., Pichler, A., & Moslavac, T. (2010). Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina. Glasnik zaštite bilja, p. 3.
Chicago stil citiranjaPozderović, Andrija, Anita Pichler, and Tihomir Moslavac. "Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina." 2010: 3.
MLA stil citiranjaPozderović, Andrija, Anita Pichler, and Tihomir Moslavac. "Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina: Utjecaj odležavanja, hladne stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina." 2010: 3.