Šubarić, D., Babić, J., Ačkar, Đ., Miličević, B., Kopjar, M., & Slačanac, V. (2010). Reološka i termofizikalna svojstva modelnih smjesa za sladoled sa smanjenim udjelom masti i šećera: Reološka i termofizikalna svojstva modelnih smjesa za sladoled sa smanjenim udjelom masti i šećera. Mljekarstvo.
Chicago stil citiranjaŠubarić, Drago, Jurislav Babić, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Mirela Kopjar, and Vedran Slačanac. "Reološka i termofizikalna svojstva modelnih smjesa za sladoled sa smanjenim udjelom masti i šećera: Reološka i termofizikalna svojstva modelnih smjesa za sladoled sa smanjenim udjelom masti i šećera." 2010.
MLA stil citiranjaŠubarić, Drago, et al. "Reološka i termofizikalna svojstva modelnih smjesa za sladoled sa smanjenim udjelom masti i šećera: Reološka i termofizikalna svojstva modelnih smjesa za sladoled sa smanjenim udjelom masti i šećera." 2010.