Bosiljkov, T. (2011). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov.
Chicago stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov, 2011.
MLA stil citiranjaBosiljkov, Tomislav. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva sojinog, kravljeg, ovčjeg i kozijeg mlijeka : doktorski rad. Zagreb: T. Bosiljkov, 2011.