APA stil citiranja

Gabrić, D. (2011). Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja: Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja : doktorska disertacija. Zagreb: D. Gabrić.

Chicago stil citiranja

Gabrić, Domagoj. Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja: Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja : doktorska disertacija. Zagreb: D. Gabrić, 2011.

MLA stil citiranja

Gabrić, Domagoj. Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja: Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja : doktorska disertacija. Zagreb: D. Gabrić, 2011.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.