|
|
|
|
LEADER |
01007nam a2200277 i 4500 |
001 |
NSK01000786427 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120512113852.0 |
007 |
ta |
008 |
111116s1977 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000786427
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 631/635
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Bahtijarević, Esad
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje mogućnosti primjene dehidrirane i peletirane kukuruzne biljke u obroku janjadi za tov :
|b disertacija /
|c Esad Bahtijarević ; voditelj Hrvoje Zlatić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b E. Bahtijarević,
|c 1977.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 120 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
|
502 |
|
|
|a Polj. fak., Zagreb, 1977.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 91-120 i uz tekst.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1977
|
998 |
|
|
|o dkon1111
|