Novotni, D. (2011). Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta: Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta [Elektronička građa] : doktorski rad. Zagreb: D. Novotni.
Chicago stil citiranjaNovotni, Dubravka. Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta: Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta [Elektronička građa] : doktorski rad. Zagreb: D. Novotni, 2011.
MLA stil citiranjaNovotni, Dubravka. Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta: Prehrambena vrijednost i kinetika starenja kruhova proizvedenih bake-off tehnologijom uz dodatak kiselog tijesta [Elektronička građa] : doktorski rad. Zagreb: D. Novotni, 2011.