Ljubić Herceg, I., Šubarić, D., Babić, J., & Herceg, Z. (2010). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice. Croatian journal of food science and technology.
Chicago stil citiranjaLjubić Herceg, Ivana, Drago Šubarić, Josip Babić, and Zoran Herceg. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice." 2010.
MLA stil citiranjaLjubić Herceg, Ivana, Drago Šubarić, Josip Babić, and Zoran Herceg. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice: Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na reološka i pastozna svojstva škroba pšenice." 2010.