Effects of blending and inclusion level of soy oil and its acidulatrd soapstock on broiler performance

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000792601/Details
Matična publikacija: Krmiva
52 (2010), 3 ; str. 147-151
Glavni autor: Sharifi, Seyed Davood (-)
Ostali autori: Afzaldeh, Ahmad (-), Bitaraf, F., Hashemi, M.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Sažetak
LEADER 01040caa a2200301 i 4500
001 NSK01000792601
003 HR-ZaNSK
005 20130116122631.0
007 ta
008 110218s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000792601 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Sharifi, Seyed Davood 
245 1 0 |a Effects of blending and inclusion level of soy oil and its acidulatrd soapstock on broiler performance /  |c Seyed Davood Sharifi, A. Afzalzadeh, F. Bitaraf, M. Hashemi. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 6 jed. 
653 0 |a Brojlerski pilići  |a Sojino ulje  |a Sojina zakiseljena sapunasta smjesa 
700 1 |a Afzaldeh, Ahmad 
700 1 |a Bitaraf, F. 
700 1 |a Hashemi, M. 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 52 (2010), 3 ; str. 147-151 
981 |b B11/10  |p CRO 
998 |a luko120104  |c vol1o130116 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=91118  |y Sažetak