|
|
|
|
LEADER |
01127nam a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000793081 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130201111516.0 |
007 |
ta |
008 |
120111s2010 be 000 0 fre |
020 |
|
|
|a 9782800414690
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000793081
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
1 |
|
|a fre
|h ita
|
080 |
|
|
|a 392.8
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 613.2:39
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Montanari, Massimo
|
240 |
1 |
3 |
|a Il cibo come cultura
|l [franc. prijevod]
|
245 |
1 |
3 |
|a Le manger comme culture /
|c Massimo Montanari ; traduction de Paul-Louis van Berg ; préface de Jean-Pierre Devroey.
|
260 |
|
|
|a Bruxelles :
|b Editions de l'Université de Bruxelles,
|c 2010.
|
300 |
|
|
|a 148 str. ;
|c 18 cm.
|
490 |
0 |
|
|a UBlire. Fondamentaux ;
|v 12
|
500 |
|
|
|a Prijevod djela: Il cibo come cultura.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. [135]-146 i uz tekst; bibliografske bilješke uz tekst.
|
505 |
8 |
|
|a Predgovor: str. [7]-11.
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambeni običaji
|x Povijest
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Kulturološko gledište
|2 nskps
|
760 |
1 |
8 |
|t UBlire. Fondamentaux
|g 12
|
998 |
|
|
|m nmrk1202
|c agno130201
|