|
|
|
|
LEADER |
01372nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000793649 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120126104409.0 |
007 |
ta |
008 |
120113s2011 ci a r 000 0 hrv |
020 |
|
|
|a 9789537622312
|q (Hrvatska gospodarska komora)
|
020 |
|
|
|a 9789539959638
|q (Hrvatska obrtnička komora)
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000793649
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 614.31(035)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF 1998.
|
245 |
0 |
0 |
|a Vodič dobre higijenske prakse za trgovinu u poslovanju s hranom :
|b HACCP vodič : praktična provedba HACCP sustava za trgovinu /
|c [uredili i pripremili Nevenka Gašparac, Đana Pahor, Ivica Štambuk].
|
250 |
|
|
|a 1. izd.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Hrvatska gospodarska komora :
|b Hrvatska obrtnička komora,
|c 2011.
|e (Sveta Nedelja :
|f Printera grupa)
|
300 |
|
|
|a 193 str. :
|b ilustr. u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Nakl. 3300 primj.
|
505 |
8 |
|
|a Str. 3: Predgovor / Nadan Vidošević, Dragutin Ranogajec.
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Higijenska ispravnost
|v Priručnici
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Gašparac, Nevenka
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Pahor, Đana
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Štambuk, Ivica,
|c liječnik
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Vidošević, Nadan
|4 aui
|
700 |
1 |
|
|a Ranogajec, Dragutin
|4 aui
|
981 |
|
|
|a A06/11
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|b szvo1201
|c mzoo120126
|