APA stil citiranja

Knapp, K. (1965). Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju: Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju : doktorska disertacija. Zagreb: K. Knapp.

Chicago stil citiranja

Knapp, Katarina. Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju: Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju : doktorska disertacija. Zagreb: K. Knapp, 1965.

MLA stil citiranja

Knapp, Katarina. Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju: Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju : doktorska disertacija. Zagreb: K. Knapp, 1965.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.