Knapp, K. (1965). Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju: Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju : doktorska disertacija. Zagreb: K. Knapp.
Chicago stil citiranjaKnapp, Katarina. Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju: Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju : doktorska disertacija. Zagreb: K. Knapp, 1965.
MLA stil citiranjaKnapp, Katarina. Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju: Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju : doktorska disertacija. Zagreb: K. Knapp, 1965.