Pušić, I. (2011). Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića: Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića : disertacija. Zagreb: I. Pušić.
Chicago stil citiranjaPušić, Ivan. Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića: Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića : disertacija. Zagreb: I. Pušić, 2011.
MLA stil citiranjaPušić, Ivan. Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića: Učinak dodavanja organskog selena u hranu na kakvoću i oksidacijsku stabilnost ohlađenog i duboko smrznutog mesa pilića : disertacija. Zagreb: I. Pušić, 2011.