Cholesterol and fatty acid composition of lamb serum and offal as affected by alfalfa and concentrate

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000820070/Details
Matična publikacija: Veterinarski arhiv (Tisak)
81 (2011), 5 ; str. 575-584
Glavni autor: Cerci, Ibrahim Halil (-)
Ostali autori: Cıftcı, Mehmet (-), Bahsı, Muammer, Kılınc, Unal
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01117caa a2200325 i 4500
001 NSK01000820070
003 HR-ZaNSK
005 20121023115929.0
007 ta
008 121016s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000820070 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 619  |2 MRF 1998. 
080 |a 63  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Cerci, Ibrahim Halil 
245 1 0 |a Cholesterol and fatty acid composition of lamb serum and offal as affected by alfalfa and concentrate /  |c Ibrahım H. Cercı, Mehmet Cıftcı, Muammer Bahsı and Unal Kılınc. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 582-583 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Lucerna  |a Masne kiseline  |a Kolesterol  |a Janjad 
700 1 |a Cıftcı, Mehmet 
700 1 |a Bahsı, Muammer 
700 1 |a Kılınc, Unal 
773 0 |t Veterinarski arhiv (Tisak)  |x 0372-5480  |g 81 (2011), 5 ; str. 575-584 
981 |b B08/11  |p CRO 
998 |a rpeo121016 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=108635  |y Elektronička verzija članka