APA stil citiranja
Mrvčić, J., Mikelec, K., Stanzer, D., Križanović, S., Grba, S., Bačun-Družina, V., & Stehlik-Tomas, V. (2011). Kiselo tijesto: Kiselo tijesto : tradicionalna i prirodna metoda za povećanje kvalitete pekarskih proizvoda. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam.
Chicago stil citiranjaMrvčić, Jasna, Krunoslav Mikelec, Damir Stanzer, Stela Križanović, Slobodan Grba, Višnja Bačun-Družina, and Vesna Stehlik-Tomas. "Kiselo tijesto: Kiselo tijesto : tradicionalna i prirodna metoda za povećanje kvalitete pekarskih proizvoda." 2011.
MLA stil citiranjaMrvčić, Jasna, et al. "Kiselo tijesto: Kiselo tijesto : tradicionalna i prirodna metoda za povećanje kvalitete pekarskih proizvoda." 2011.
Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.