Miličević, B., Lukić, I., Babić, J., Šubarić, D., Miličević, R., & Ačkar, Đ. (2012). Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates. Glasnik zaštite bilja, p. 5.
Chicago stil citiranjaMiličević, Borislav, Igor Lukić, Jurislav Babić, Drago Šubarić, Radoslav Miličević, and Đurđica Ačkar. "Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates." 2012: 5.
MLA stil citiranjaMiličević, Borislav, et al. "Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine: Utjecaj procesa fermentacije s imobiliziranim stanicama kvasca na kvalitetu destilata mandarine = The influence of fermentation process with immobilized yeast cells on quality of tangerine distillates." 2012: 5.