APA stil citiranja

Frece, J., Pleadin, J., Vahčić, N., Đugum, J., Mrvčić, J., & Markov, K. (2012). Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama. Veterinarska stanica, p. 3.

Chicago stil citiranja

Frece, Jadranka, Jelka Pleadin, Nada Vahčić, Jelena Đugum, Jasna Mrvčić, and Ksenija Markov. "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama." 2012: 3.

MLA stil citiranja

Frece, Jadranka, et al. "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama: Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih kobasica proizvedenih s različitim komercijalnim starter kulturama." 2012: 3.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.