APA stil citiranja

Tudor Kalit, M. (2012). Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit.

Chicago stil citiranja

Tudor Kalit, Milna. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit, 2012.

MLA stil citiranja

Tudor Kalit, Milna. Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva: Određivanje sastava i udjela slobodnih masnih kiselina sira iz mišine te njegova fizikano-kemijska i senzorska svojstva : doktorski rad. Zagreb: M. Tudor Kalit, 2012.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.