|
|
|
|
LEADER |
01243nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000851342 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130812100944.0 |
007 |
ta |
008 |
130812s1985 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000851342
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 614
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Popović, Vesna,
|c liječnica,
|d 1953.-
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj zakonom propisanih sistematskih pregleda radnika na higijensku ispravnost prehrambenih proizvoda u društvenoj i javnoj prehrani :
|b magistarski rad /
|c Vesna Popović ; [voditelj Zlatko Benčić].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b V. Popović,
|c 1985.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 181 list :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
|
502 |
|
|
|a Med. fak., Zagreb, 1985.
|
505 |
8 |
|
|a Bilješke uz teskt.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi [155]-170.
|
504 |
|
|
|a Summary: Influence of legally prescribed systematic health examinations of food handling personnel upon the hygienic adequacy of food in social and public catering establishments.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1985
|
998 |
|
|
|o dkon1308
|