Tomić-Potrebuješ, I., & Budić-Leto, I. (2013). Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali: Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali : doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaTomić-Potrebuješ, Iva, and Irena Budić-Leto. Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali: Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali : doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis. Zagreb, 2013.
MLA stil citiranjaTomić-Potrebuješ, Iva, and Irena Budić-Leto. Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali: Utjecaj prosušivanja grožđa, vinifikacije i dozrijevanja na aromu desertnoga vina prošek sorte Plavac mali : doktorski rad = The influence of partially dried grapes, vinification and maturation on the aroma of dessert wine Prošek from Plavac mali cv. : doctoral thesis. Zagreb, 2013.