Lončarić, A., & Piližota, V. (2014). Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka: Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka : doktorska disertacija. Osijek.
Chicago stil citiranjaLončarić, Ante, and Vlasta Piližota. Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka: Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka : doktorska disertacija. Osijek, 2014.
MLA stil citiranjaLončarić, Ante, and Vlasta Piližota. Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka: Utjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka : doktorska disertacija. Osijek, 2014.