|
|
|
|
LEADER |
01181naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000900810 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170206103431.0 |
007 |
ta |
008 |
150306s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000900810
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 615
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 613
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Gupta, Sapana
|
245 |
1 |
0 |
|a Assessment of heavy metal contents of green leafy vegetables /
|c Sapana Gupta, V. Jena, S. Jena, Neda Davić, Natalija Matić, D. Radojević, J. S. Solanki.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 58-60
|
653 |
|
0 |
|a Povrće
|a Teški metali
|a Toksični elementi
|a Prehrana
|a Dnevni unos
|
700 |
1 |
|
|a Jena, V.
|
700 |
1 |
|
|a Jena, S.
|
700 |
1 |
|
|a Davić, Neda
|
700 |
1 |
|
|a Matić, Natalija,
|c inženjerka geologije
|
700 |
1 |
|
|a Radojević, D.
|
700 |
1 |
|
|a Solanki, J. S.
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 5 (2013), 2 ; str. 53-60
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo150306
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=168090
|y Elektronička verzija članka
|