Utjecaj režima hranidbe dizajniranim smjesama na profil masnih kiselina u prsnom mesu pilića

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000934926/Details
Matična publikacija: Krmiva
56 (2014), 2 ; str. 81-88
Glavni autor: Čengić-Džomba, Senada (-)
Ostali autori: Muratović, Salko (-), Džomba, Emir
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01107naa a2200313 i 4500
001 NSK01000934926
003 HR-ZaNSK
005 20191011141807.0
007 ta
008 160530s2014 ci | |0|| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000934926 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Čengić-Džomba, Senada 
245 1 0 |a Utjecaj režima hranidbe dizajniranim smjesama na profil masnih kiselina u prsnom mesu pilića /  |c Senada Čengić-Džomba, Salko Muratović, Emir Džomba. 
246 1 1 |a Effect of feeding regime by designed mixture on broilers' breast muscle fatty acids profile 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 17 jed. 
504 |a Summary 
653 0 |a Pilići  |a Hranidba  |a Masne kiseline 
700 1 |a Muratović, Salko 
700 1 |a Džomba, Emir 
773 0 |t Krmiva  |x 0023-4850  |g 56 (2014), 2 ; str. 81-88 
981 |b B05/14 
998 |a dalo160530 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=206001  |y Elektronička verzija članka