Vrana Špoljarić, I., & Ćurić, D. (2016). Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha: Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha : doktorski rad = Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaVrana Špoljarić, Ivna, and Duška Ćurić. Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha: Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha : doktorski rad = Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread : doctoral thesis. Zagreb, 2016.
MLA stil citiranjaVrana Špoljarić, Ivna, and Duška Ćurić. Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha: Neškobni polisaharidi u kiselim tijestima i njihov utjecaj na kvalitetu i prehrambenu vrijednost proizvedenoga kruha : doktorski rad = Non-starch polysaccharides in the sourdough and their impact on the quality and nutrition value of produced bread : doctoral thesis. Zagreb, 2016.