Kosović, I., & Ačkar, Đ. (2017). Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara : doktorska disertacija. Osijek.
Chicago stil citiranjaKosović, Indira, and Đurđica Ačkar. Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara : doktorska disertacija. Osijek, 2017.
MLA stil citiranjaKosović, Indira, and Đurđica Ačkar. Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara : doktorska disertacija. Osijek, 2017.