APA stil citiranja

Kosović, I., & Ačkar, Đ. (2017). Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara : doktorska disertacija. Osijek.

Chicago stil citiranja

Kosović, Indira, and Đurđica Ačkar. Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara : doktorska disertacija. Osijek, 2017.

MLA stil citiranja

Kosović, Indira, and Đurđica Ačkar. Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara: Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine - utjecaj udjela ječma i procesnih parametara : doktorska disertacija. Osijek, 2017.

Napomena: Ova citiranost nije uvijek 100% točna.